top of page
Zoeken
  • Maniek Simonian

Welke obstakels kan ik uit jouw handen nemen?


In mijn vorige blog heb je kennis gemaakt met de obstakels, waar jij als ondernemer tegenaan kunt lopen. Dat is ook wel logisch. Want wij ondernemers ondernemen, omdat wij streven naar het doen wat voor ons één van de mooiste dingen in het leven is.


Voor mijzelf is dat het verzorgen van financiële administraties. Ik krijg een kick wanneer alle financiële cijfers kloppen en klanten blij worden wanneer zij inzien dat hun financiële administratie klopt en loopt zoals het gepland is. Dat heeft te maken met de maandelijkse rapportages die ik naar mijn klanten verstuur. In deze rapportage zien zij hun inkomsten, uitgaven en het kapitaal van die maand. Zo kunnen zij samen met mij bekijken of alles conform de planning verloopt, die wij in het begin samen hebben gemaakt. Dankzij deze informatie weten de klanten wat hun komende periode te wachten staat en kunnen wij samen maatregelen nemen, wanneer de resultaten niet volgens de planning verlopen.


Daarnaast bekijk ik samen met mijn klanten of er eventueel bespaarmogelijkheden zijn, die wij kunnen hanteren in hun administratie. Zo weten wij zeker dat wij er het maximale uit kunnen halen. Tenslotte wordt door onze fiscalist jaarlijks aangifte voor de Inkomstenbelasting gedaan. Zo betaalt u alleen aan de belastingdienst datgene wat u verschuldigd bent.

Dankzij onze methode krijg jij als ondernemer snel inzicht in jouw financiële administratie.


In mijn volgende blog ga ik jullie vertellen waarom financiële administratie belangrijk is voor jouw onderneming?

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page